Varför kan jag inte öppna spelet?

Om du på din bildskärm endast ser ett svart fönster med ett litet rött kryss i det övre vänstra hörnet, så är Java antagligen inte installerat alternativt ej aktiverat. För att kunna "förstå" våra spel behöver din dator Java.

Under följande länk kan du ladda ner en passade version av Java: http://www.java.com/de/download/windows_automatic.jsp

Efter installationen måste du aktivera Java i din browser (under "Internetalternativ" i fliken "avancerat").

Avslutningsvis måste du deaktivera Java Caching-funktion i Windows-kontrollpanelen under "JavaPlugin" och "Cache". Därefter ska du kunna öppna och spela våra spel utan problem.