Ett fel uppstod när ett insticksprogram / webbläsartillägg inte kunde startas. Detta program / tillägg krävs för att webbplatsen ska fungera felfritt. Kontrollera dina nätverksinställningar och insticksprogram (browser add-ons) för att vara säker på att nätverksinställningarna är rätt samt att inga nödvändiga tillägg blockeras. Skulle du behöva hjälp så kan du alltid kontakta oss, du når vår kundtjänst via e-post under följande adress: support@stargames.com.
StarGames visas i: Svenska
Ändra

Spelet öppnas inte fast Java är aktiverat i browsern

Har du kanske en brandvägg aktiverad på din dator? Brandväggar stör ofta kommunikationen mellan användardatorn och vår server. Prova att avaktivera brandväggen. Sedan borde du kunna spela.