Dokument

På din spelarkonto-sida hittar du en sida "Dokument". Där kan du ladda upp följande dokument (och även se statusen för dem):

• ID-handlingar (körkort, pass etc.)
  • kontoutdrag
  • personbevis
  • inskannade kreditkort
  • samt andra nödvändiga dokument

För att ladda upp ett dokument klickar du på 'Ladda upp dokument', väljer det/de dokument du vill ladda upp och klickar på 'Ladda upp' eller 'Ladda upp alla'. Tänk på att alla dokumentkopior du laddar upp måste vara tydliga, aktuella och giltiga.

Du måste inte logga in på ditt spelarkonto för att kontrollera statusen i verifieringsprocessen av dina dokument, du kan också kolla av din e-postbrevlåda med jämna mellanrum. Vi meddelar dig via e-brev så fort något av dina dokument verifierats och godkänts.