Ett fel uppstod när ett insticksprogram / webbläsartillägg inte kunde startas. Detta program / tillägg krävs för att webbplatsen ska fungera felfritt. Kontrollera dina nätverksinställningar och insticksprogram (browser add-ons) för att vara säker på att nätverksinställningarna är rätt samt att inga nödvändiga tillägg blockeras. Skulle du behöva hjälp så kan du alltid kontakta oss, du når vår kundtjänst via e-post under följande adress: support@stargames.com.
StarGames visas i: Svenska
Ändra

Ett säkert lösenord

Ett säkert lösenord är en viktigt del i att skydda ditt konto och dina uppgifter från att hamna i orätta händer.

Ditt lösenord måste därför:

  • bestå av minst åtta tecken
  • innehålla minst en siffra eller ett specialtecken, samt
  • en bokstav.
  • Spelarnamnet får inte vara en del av lösenordet.
24/7 FAQ