StarGames använder cookies för att garantera webbsidans funktion och för att göra din spelupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda vår webbsida så accepterar du att vi använder cookies. Om du vill ha mer information om cookies och hur du kan deaktivera dessa så ber vi dig att läsa igenom vår sekretesspolicy.
Acceptera

Ett säkert lösenord

Ett säkert lösenord är en viktigt del i att skydda ditt konto och dina uppgifter från att hamna i orätta händer.

Ditt lösenord måste därför:

• bestå av minst åtta tecken
  • innehålla minst en siffra eller ett specialtecken, samt
  • en bokstav.
  • Spelarnamnet får inte vara en del av lösenordet.