Sätt in pengar på ditt spelarkonto

Gör enligt följande när du vill sätta in pengar på ditt spelarkonto:

• Logga in på StarGames med ditt spelarnamn och ditt lösenord.
  • Uppe till höger klickar du på 'Gör en insättning'.
  • Då öppnas ett fönster där du har två alternativ: Endera väljer du samma belopp och betalningstjänst som du använde förra gången, då klickar du på 'Upprepa insättning', eller så bestämmer du ett annat belopp, som du anger i rutan nedanför.
  • Tänk på att lägsta belopp att sätta in är 10 euro.
  • Klicka därefter på knappen 'Din bonus' för att fortsätta till steg två.
  • Nu väljer du betalningstjänst för insättningen.
  • Klicka på 'Genomför insättning'.
  • Ange land, från vilket pengarna ska skickas ifrån samt dina IBAN- och BIC-nummer.
  • Klicka på 'Genomför insättning' igen.
  • Nu har du pengar på ditt spelarkonto och kan fortsätta att ha kul med alla spel på StarGames!

OBS: Om det skulle fattas nödvändiga uppgifter i din profil för att kunna genomföra transaktionen, kommer du ombes att komplettera med dessa under betalningsprocessen.

Vad gäller om jag inte är folkbokförd i ett EU-land? Tänk på att det har införts nya EU-regler från den 1 januari 2015, som kräver att du uppger var du är folkbokförd, när du vill utföra transaktioner som denna. Då vi som spelplattform också är skyldiga att kontrollera dessa uppgifter så måste alla spelare bosatta inom EU uppge fullständiga och korrekta uppgifter såsom telefonnummer, adress och land. Vi hoppas att du har förståelse för detta!