Uttag av vinst

Vinster som du har på ditt konto eller belopp som du har satt in, kan du självklart ta ut när du så vill.

• Då klickar du på 'Mitt spelarkonto' längst uppe på sidan och sedan på 'Gör ett uttag' som du hittar i menyn till vänster.
  • Välj sedan vilken betalningstjänst du vill använda för ditt uttag och klicka på 'Genomför uttag'.
  • Du kan inte ta ut bonuspengar. Ditt uttagbara saldo är ditt totalsaldo minus bonuspengar.
  • Bestäm sedan beloppet du vill ta ut.
  • Uppge ditt StarGames-lösenord i lösenordsfältet.
  • Klicka därefter på 'Genomför utbetalning' för att bekräfta transaktionen.

Tänk på att det finns ett lägstabelopp för uttag. Det är inte möjligt att ta ut lägre belopp än detta.

Varför kan man inte ta ut bonuspengar?

StarGames ger sina spelare bonuspengar som en frivillig gåva, när spelarens normala kontosaldo (pengar) är förbrukat. Vi hoppas på din förståelse, att bonuspengar endast kan användas som insatser i spelen. Vinster som du fått genom att satsa bonuspengar kan du självklart ta ut!