Moneta

På StarGames kan du betala säkert och bekvämt med Moneta. Moneta.ru är en rysk Online-Payment-tjänst som ger sina användare en E-Wallet efter att de registrerat sig gratis. Du kan använda kreditkort, banköverföringar eller sådana tjänster som Yandex.Money, Webmoney, Cash Terminals eller mobiloperatörer som Euroset, Vyaznoy eller MTS, för att betala in på ditt StarGames-konto. Moneta.ru har en mycket hög säkerhetsnivå och har ett rykte som en pålitlig leverantör.

Har du ännu inget Moneta-konto, så kan du skaffa ett här, helt gratis.

I korthet:

• Moneta är en snabb, enkel och säker metod för onlinetransaktioner.
  • Du kan tanka på ditt konto via alla de stora aktörerna, som t.ex. Visa och MasterCard, men också via banköverföring och andra direktöverföringstjänster.
  • Att öppna ett Moneta-konto är helt gratis och du kan direkt börja att göra överföringar, med garanterat högsta säkerhet.
  • Du måste inte ha ett bankkonto för att öppna ett Moneta-konto.

Hur fungerar det?

För att få ett gratis konto måste du först registrera dig på www.moneta.ru.

Om du vill använda Moneta för att göra en insättning eller köpa Stars på StarGames så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan Moneta som betalningsmetod och klicka därefter på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid Moneta-loggan.

Välj sedan Moneta igen på nästa sida du kommer till. I detta steg kommer du till en sida där du ska bekräfta transaktionen. Sedan behöver du dina användaruppgifter för att kunna logga in. Du väljer sedan vilka av Moneta tillgängliga metoder du vill använda för att genomföra transaktionen. (Om du i det här läget inte har ett Moneta-konto så klickar du på 'Öppna konto'-knappen.) Tänk på att du måste tillräckligt mycket pengar i din e-plånbok för att kunna slutföra transaktionen. Beloppet finns på ditt spelarkonto så fort din insättning har registrerats hos oss.

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med Moneta?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst.

Vilka är fördelarna med Moneta?

• Beloppet överförs till ditt konto så fort betalningen verifierats.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • Att öppna ett Moneta-konto är helt gratis.
  • Du behöver inget bankkonto.
  • På ditt kreditkorts- eller bankkontoutdrag visas "Moneta" och ingenting som antyder något om spel.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med Moneta?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med Moneta på plattformen. StarGames ersätter dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt Moneta-konto.

Så enkelt tankar du på ditt Moneta-konto:

Du kan tanka på ditt Moneta-konto med alla de större betalningstjänsterna: Visa, MasterCard, Maestro, banköverföring eller någon annan lokal tjänst. På www.moneta.ru får du en tydlig överblick av de möjligheter du har.

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.

Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.

Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha Moneta som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar Moneta som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i Moneta-loggan på sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Då tänds symbolen och Moneta ingår nu automatiskt i listan över dina favoriter.