Skrill

Skrill är en gratis e-plånbok som du kan använda för att göra insättningar, köpa Stars eller ta ut dina vinster. Kreditkort eller banköverföring är två av de olika möjliga metoderna att göra insättningar på ditt konto. För att kunna nyttja Skrill måste du bara registrera ett konto, det gör du helt gratis.

Hur fungerar det?

Om du vill göra en insättning eller köpa Stars på StarGames så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan Skrill som betalningsmetod och klicka därefter på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid Skrill-loggan.

Har du ännu inte något Skrill-konto  så blir du ombedd att skapa ett sådant under betalningsprocessen – du behöver i princip bara uppge betalningsuppgifter och klicka på 'Betala'-knappen.

Har du redan ett Skrill-konto så väljer du helt enkelt det. Då behöver du bara ange dina Skrill Account-uppgifter och ditt lösenord för att logga in. Därefter fortsätter du med betalningsprocessen för att avsluta köpet/insättningen. Beloppet finns på ditt spelarkonto när din insättning har registrerats hos oss.

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med Skrill?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • Det högsta belopp du kan sätta in är 1 000 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst. Likaså priserna för de olika Stars-paketen.
  • Du kan bara registrera ett Skrill-konto per spelarkonto.

Vilka är fördelarna med Skrill?

• Beloppet sätts in på ditt spelarkonto så fort betalningen bekräftats.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • Du kan även göra uttag via Skrill.
  • På ditt kreditkorts- eller bankkontoutdrag visas "Skrill" och ingenting som antyder något om spel.
  • Ett Skrill-konto finns både som euro-konto eller någon annan valuta som du föredrar. Tänk dock på, att du inte kan ändra valuta för ditt Skrill-konto efter att du genomfört din första insättning.
  • Om du vill så kan du också ansöka om ett Skrill kreditkort, så att du alltid har direkt tillgång till dina "Skrill-pengar". Vill du ha mer information om Skrill MasterCard så besöker du enklast https://skrill.com/en/personal/prepaid-mastercard/.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med Skrill?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med Skrill på plattformen. StarGames ersätter dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt Skrill-konto.

Så enkelt tankar du på ditt Skrill-konto:

Du kan tanka på ditt Skrill-konto med alla de större betalningstjänsterna: Visa, MasterCard, Maestro, banköverföring eller någon annan lokal tjänst. På www.skrill.com får du en tydlig överblick av de möjligheter du har.

Använd Skrill för uttag:

Du kan också använda Skrill när du vill ta ut pengar. I listan av betalningstjänster för uttag väljer du helt enkelt Skrill samt anger beloppet du vill ta ut. Du måste ha gjort minst en insättning med Skrill för att kunna använda tjänsten till uttag.

När du har pengar i din Skrill e-plånbok så kan du ta ut dem med ditt bankomatkort eller ta ut dem direkt från ditt bankkonto. Har du ett Skrill kreditkort så kan du ta ut ditt tillgodohavande i kontanter direkt.

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.

Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.

Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha Skrill som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar Skrill som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i Skrill-loggan på sidan 'Gör en insättning' resp. 'Köp Stars'. Då tänds symbolen och Skrill är nu automatiskt bland dina favoriter.

Om du har frågor eller behöver hjälp, så tveka inte att kontakta vår kundtjänst!