Neteller

På StarGames kan du betala säkert och bekvämt med Neteller. Neteller är en gratis e-plånbok som du kan använda för att göra insättningar, köpa Stars eller ta ut dina vinster.

Du behöver ett Neteller-konto för att kunna använda tjänsten, ett sådant är helt gratis. Du kan tanka på ditt Neteller-konto via de flesta kända betalningstjänsterna, såsom MasterCard, Maestro, Visa, banköverföringar samt andra lokala tjänster.

Hur fungerar det?

Först går du in på www.neteller.com för att öppna ett gratis konto. Så fort ditt konto är aktiverat kan du börja använda det för insättningar, uttag och överföringar.

Om du vill använda Neteller för att göra en insättning eller köpa Stars på StarGames så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan Neteller som betalningsmetod och klicka därefter på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid Neteller-loggan.

Du blir sedan ombedd att uppge ditt Neteller-Konto-ID eller din Neteller-e-postadress samt ditt säkerhets-ID eller din verifieringskod. Därefter kan insättningen slutföras. Beloppet sätts in på ditt spelarkonto så fort transaktionen verifierats.

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med Neteller?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • Det högsta belopp du kan sätta in är 1 000 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst. Likaså priserna för de olika Stars-paketen.
  • Du kan bara registrera ett Neteller-konto per spelarkonto.

Vilka är fördelarna med Neteller?

• Beloppet överförs till ditt konto så fort transaktionen har verifierats.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • Du kan även göra uttag med Neteller.
  • Det är helt gratis att öppna ett Neteller-konto.
  • På ditt kreditkorts- eller bankkontoutdrag visas "Neteller" och ingenting som antyder något om spel.
  • Neteller-konton finns utöver euro-konton även i andra valutor, du väljer helt enkelt den valuta du föredrar. Tänk dock på, att du inte kan ändra valuta för ditt Neteller-konto efter att du genomfört din första insättning.
  • Du kan också ansöka om ett Neteller-MasterCard: På så vis har du enkelt tillgång till dina "Neteller-pengar" via bankomater eller diverse andra försäljningsställen. Vill du ha mer information om Prepaid-kort från Neteller så går du enklast in på https://www.neteller.com/en/features/cards.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med Neteller?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med Neteller på plattformen. StarGames ersätter dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt Neteller-konto.

Så enkelt tankar du på ditt Neteller-konto:

Du kan tanka på ditt Neteller-konto med alla de större betalningstjänsterna: Visa, MasterCard, Diners, banköverföring eller någon annan lokal tjänst. På www.neteller.com får du en tydlig överblick över de möjligheter du har.

Använd Neteller för uttag:

Du kan även använda Neteller när du vill ta ut dina vinster. Välj helt enkelt Neteller i listan med betalningstjänster och ange beloppet som du vill ta ut. Du måste ha använt Neteller för minst en insättning på StarGames för att kunna använda tjänsten vid vinstuttag. Så fort pengarna finns på ditt Neteller-konto så kan du föra över dem till ditt bankkonto eller bankkort. Har du ett Neteller kreditkort så kan du ta ut kontanter direkt.

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.

Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.

Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha Neteller som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar Neteller som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i Neteller -loggan på sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Då tänds symbolen och Neteller finns nu listad bland dina favoriter.