PayPal

På StarGames kan du betala säkert och bekvämt med PayPal. PayPal är en gratis e-plånbok som du kan använda för att göra insättningar eller ta ut dina vinster. För detta kan du använda kreditkort, banköverföring eller någon annan metod som finns tillgänglig.
För att registrera ett PayPal-Konto, gå först in på sidan www.paypal.com.
I korthet:

• PayPal är en snabb, enkel och säker metod för onlinetransaktioner.
  • Du kan tanka på ditt konto via alla de stora aktörerna, som t.ex. Visa och MasterCard, men också via banköverföring och andra direktöverföringstjänster.
  • Att öppna ett PayPal-konto är helt gratis och du kan direkt börja att göra överföringar, med garanterat högsta säkerhet.
  • Du måste inte ha ett bankkonto för att öppna ett PayPal-konto.

Hur gör man?

Om du vill använda PayPal för att göra en insättning eller köpa Stars på StarGames så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan PayPal som betalningsmetod och klicka därefter på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid PayPal-loggan. Sedan kommer du omedelbart till en säker PayPal-sida, där du loggar in på ett redan existerande PayPal-konto eller kan betala med kreditkort eller bankkort (Autogiro).
Om du är ny PayPal-kund, blir du ombedd att skriva in din betalningsinformation. Du måste skapa ett lösenord till PayPal-kontot och därefter klicka på ”Fortsätt”. Om du redan är PayPal-kund, kan du helt enkelt skriva in lösenordet för ditt PayPal-konto och sedan välja önskad betalningsmetod, för att avsluta processen. Beloppet finns på ditt spelarkonto så fort din insättning har registrerats hos oss.

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med PayPal?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst.
  • Du kan endast registrera ett PayPal-konto per spelarkonto.

Vilka är fördelarna med PayPal?

• Beloppet överförs till ditt konto så fort betalningen bekräftats.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • Att öppna ett PayPal-konto är helt gratis.
  • Du behöver inget bankkonto.
  • Ett PayPal-konto finns både som euro-konto eller någon annan valuta som du föredrar.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med PayPal?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med PayPal på plattformen. StarGames ersätter dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt PayPal-konto.

Så enkelt tankar du på ditt PayPal-konto:

Du kan tanka på ditt PayPal-konto med alla de större betalningstjänsterna: Visa, MasterCard, Maestro, banköverföring eller någon annan lokal tjänst. På www.paypal.com får du en tydlig överblick av de möjligheter du har.

Använd PayPal för kontantuttag:

Du kan ta ut dina vinstpengar med PayPal. Välj helt enkelt PayPal i listan för betalningsmetoder och ange beloppet som du vill ha utbetalt. Du måste ha gjort minst en insättning med PayPal för att kunna använda tjänsten till uttag.

Vilka länder kan använda PayPal som betalningsalternativ?

Observera att ditt PayPal-konto måste registreras med hemvist i ett av följande länder, för att kunna användas som betalningsmetod på StarGames:
  • Tyskland

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.
Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.
Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha PayPal som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar PayPal som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i PayPal-loggan på sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Då tänds symbolen och PayPal ingår nu automatiskt i listan över dina favoriter.