QIWI

Känner du inte till QIWI? Klicka då här och skaffa dig ett konto, helt gratis såklart.

På StarGames kan du betala säkert och bekvämt med QIWI. QIWI är en gratis e-plånbok som du kan använda för att göra insättningar eller ta ut dina vinster. Kreditkort eller banköverföring är två av de olika möjliga metoderna du kan använda för att göra insättningar på ditt StarGames-konto eller för att köpa Stars.

I korthet:

• QIWI är en snabb, enkel och säker metod för onlinetransaktioner.
  • Att öppna ett QIWI-konto är helt gratis och du kan direkt börja att göra överföringar, med garanterat högsta säkerhet.
  • Du måste inte ha ett bankkonto för att öppna ett QIWI-konto.

Hur går det till?

Först måste du gå in på www.qiwi.ru för att skaffa ett gratis konto. När kontot är aktivt kan du sätta in, ta ut eller överföra pengar.

Om du vill använda QIWI för att göra en insättning eller köpa Stars på StarGames så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan QIWI som betalningsmetod och klicka därefter på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid QIWI-loggan.

Du kommer nu till en säker sida där du anger ditt telefonnummer för att kunna fortsätta. Därefter väljer du den betalningsmetod du vill använda och klickar på 'betala'. Beloppet finns på ditt spelarkonto så fort din insättning har registrerats hos oss.

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med QIWI?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst.
  • Du kan endast registrera ett QIWI-konto per spelarkonto.

Vilka är fördelarna med QIWI?

• Beloppet överförs till ditt konto så fort betalningen bekräftats.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • Du kan även göra uttag via QIWI.
  • Det är gratis att skapa ett QIWI-konto.
  • Ett QIWI-konto finns både som euro-konto eller någon annan valuta som du föredrar.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med QIWI?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med QIWI på plattformen. StarGames tar dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt QIWI-konto eller kostnader som riktar sig direkt till spelaren.

Du kan också använda QIWI när du vill ta ut pengar:

Du kan ta ut dina vinster via QIWI, om du redan använt QIWI för insättning. Välj helt enkelt "QIWI" bland betalningsalternativen och sedan väljer du det belopp du vill ta ut.

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.

Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.

Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha QIWI som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar QIWI som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i QIWI-loggan på sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Då tänds symbolen och QIWI ingår nu automatiskt i listan över dina favoriter.