Skrill 1-Tap

Skrill 1-Tap är en gratis e-plånbok som du kan använda för att göra insättningar eller köpa Stars. Kreditkort eller banköverföring är två av de olika möjliga metoderna att göra insättningar på ditt konto. För att kunna nyttja Skrill 1-Tap måste du bara registrera ett konto, det gör du helt gratis.

Hur går det till?

Om du vill göra en insättning eller köpa Stars på StarGames med Skrill 1-Tap så går du först till sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Där anger du beloppet du vill sätta in, eller väljer det Stars-paket du vill ha. Välj sedan Skrill 1-Tap som betalningsmetod och klicka på 'Insättning' eller 'Uttag' bredvid Skrill 1-Tap-loggan.

Har du ännu inte något Skrill 1-Tap-konto  så blir du ombedd att skapa ett sådant under betalningsprocessen – du behöver i princip bara uppge betalningsuppgifter och klicka på 'Betala'-knappen.

Har du redan ett Skrill 1-Tap-konto så väljer du helt enkelt det. Då behöver du bara ange dina Skrill 1-Tap Account-uppgifter och ditt lösenord för att logga in. Därefter fortsätter du med betalningsprocessen för att avsluta köpet/insättningen. Beloppet finns på ditt spelarkonto så fort din insättning har registrerats hos oss.

När du väl genomfört din första transaktion med Skrill 1-Tap och ditt konto är aktiverat så kan du i fortsättningen betala med det med endast ett klick!

Vad måste jag tänka på när jag vill göra en insättning med Skrill 1-Tap?

• Det lägsta belopp du kan sätta in är 10 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • Det högsta belopp du kan sätta in är 1 000 euro (eller motsvarande den summan i din valuta).
  • På sidan för insättningar ser du maxbeloppen för respektive betalningstjänst. Likaså priserna för de olika Stars-paketen.
  • Du kan endast registrera ett Skrill 1-Tap-konto per spelarkonto.

Vilka är fördelarna med Skrill 1-Tap?

• Beloppet överförs till ditt konto så fort betalningen verifierats.
  • Du kan genomföra transaktioner med endast ett klick.
  • Det är en betalningstjänst som är både enkel och väldigt säker.
  • På ditt kreditkorts- eller bankkontoutdrag visas "Skrill 1-Tap" och ingenting som antyder något om spel.
  • Ett Skrill 1-Tap-konto finns både som euro-konto eller någon annan valuta som du föredrar. Tänk dock på, att du inte kan ändra valuta för ditt Skrill 1-Tap-konto efter att du genomfört din första insättning.
  • Om du vill så kan du också ansöka om ett Skrill 1-Tap MasterCard, så att du alltid har direkt tillgång till dina "Skrill 1-Tap-pengar". Vill du ha mer information om Skrill 1-Tap MasterCard så besöker du enklast https://skrill.com/en/personal/prepaid-mastercard/.

Tillkommer det någon form av avgifter när man betalar med Skrill 1-Tap?

StarGames tar hand om alla kostnader som uppstår när du betalar med Skrill 1-Tap på plattformen. StarGames tar dock inte eventuella kostnader som uppkommer när du sätter in pengar på ditt Skrill 1-Tap-konto.

Så enkelt tankar du på ditt Skrill 1-Tap-konto:

Du kan tanka på ditt Skrill 1-Tap-konto med alla de större betalningstjänsterna: Visa, MasterCard, Maestro, banköverföring eller någon annan lokal tjänst. Logga in på ditt Skrill 1-Tap-konto, navigera till "Upload" och välj vilken betalningstjänst du vill använda. Sedan följer du bara instruktionerna.

Hur fungerar det med växling till annan valuta?

På StarGames är euro huvudvaluta. Du kan dock låta visa ditt kontosaldo i en annan av de valutor som finns representerade på plattformen, med information om hur mycket det är i euro.

Om du utför insättningen i en annan valuta än euro så använder StarGames de dagligen uppdaterade växelkurserna från centralbanken när beloppet växlas till euro.

Då huvudvalutan på StarGames är euro, kan ditt spelarkontosaldo skifta något ifall du väljer att visa det i en annan valuta, i och med att kurserna uppdateras varje dag.

Välj att ha Skrill 1-Tap som din förvalda betalningstjänst:

Om du föredrar Skrill 1-Tap som betalningstjänst så kan du lägga till den till dina favoriter – klicka på hjärtersymbolen i Skrill 1-Tap-loggan på sidan "Gör en insättning" eller "Köp Stars". Då tänds symbolen och Skrill 1-Tap ingår nu automatiskt i listan över dina favoriter.