Bonus-Stars

Eftersom vi anser att våra spelare lite då och då förtjänar att uppmärksammas för sin lojalitet, delar vi ut bonus-Stars för olika aktiviteter. Dessa kan användas precis som normala Stars, men de är helt gratis.

För följande aktiviteter får du bons-Stars:

• Öppna konto: Du får 5000 Stars när du avslutat din registrering och bekräftat din e-postadress.
  • Komplettering av användaruppgifter: Du får 1000 Stars när du har kompletterat uppgifterna i din profil.
  • Aktivitet i ett spel: Du får 1000 Stars per dag om minst ett spel avslutats korrekt.
  • Inloggning: Du får helt enkelt 500 Stars för din första inloggning per dag, förutsatt att du har mindre än 100 Stars på ditt konto.
  • Sjävklart kan du även köpa Stars. För att göra detta klickar du helt enkelt på den gula knappen med texten ”Köp Stars” högst upp på webbsidan och sedan följer du anvisningarna i nästa fönster.