Verifiering av e-postadress

I samband med att du öppnade ditt konto på StarGames så skickade vi ett e-brev till den e-postadress du uppgivit. I det meddelandet finns en länk som du ska klicka på. Detta för att verifiera att e-postadressen du uppgett är rätt och att den är din. Därefter kommer du automatiskt tillbaka till inloggningssidan på StarGames. Skriv in ditt spelarnamn och lösenord i respektive fält och klicka på 'Logga in'. Nu är din e-postadress verifierad. Om du redan var inloggad när du klickade på länken i e-brevet så visas verifieringsmeddelandet direkt.

Skulle du bli ombedd att verifiera din e-postadress på nytt så kan det hända att du kanske använde en annan webbläsare när du verifierade e-postadressen, än den webbläsare du normalt använder. I sådant fall kopierar du helt enkelt länkadressen från e-brevet och klistrar in den i adressfältet i den webbläsare du vanligtvis använder när du spelar på plattformen. Klicka på 'enter'-tangenten och du kommer till inloggningssidan på StarGames. Där fyller du i ditt spelarnamn och lösenord och klickar på 'Logga in'. Nu är din e-postadress verifierad.

Begära ny verifieringslänk

Hittar du inte meddelandet med verifieringslänken i din inkorg, eller om du kanske råkat radera det, så kan du begära att få en ny länk tillskickad. Logga in på StarGames och öppna ett valfritt spel eller klicka på 'Köp Stars' längst upp på sidan. Då din e-postadress ännu inte verifierats så kommer det nu upp ett nytt fönster. Följ anvisningarna i fönstret och klicka på 'Skicka' – nu kommer du att få ett nytt verifieringsmeddelande tillsänt. Om du vill kan du också ändra e-postadressen innan du begär den nya verifieringslänken.