Glömt lösenordet?

Du har redan ett konto på StarGames och vill logga in, men har glömt lösenordet? Ingen fara, att begära ett nytt lösenord är enkelt och går dessutom snabbt.

Klicka på frågetecknet i lösenordsfältet uppe till höger. Ett nytt fönster öppnas, där du uppger ditt spelarnamn och din e-postadress. Klicka sedan på 'Skicka'. Du får då ett meddelande skickat till din e-postadress. Följ anvisningarna i meddelandet och du får omgående ett nytt lösenord.