Problem med att logga in

Du har redan ett konto på StarGames men kan ändå inte logga in? Det kan finnas flera olika orsaker till detta:

1. Kanske har du redan försökt att logga in fem gånger med fel inloggningsuppgifter (fel spelarnamn och/eller lösenord)?
    I så fall är ditt konto, för en timme framåt, spärrat för flera inloggningsförsök. Detta är en säkerhetsåtgärd för att hindra obehöriga att få åtkomst till ditt spelarkonto.
    Lösning: Vänta tills spärrtiden gått ut och logga sedan in med korrekta inloggningsuppgifter.
  2. Har du glömt ditt lösenord?
    Lösning: För att få ett nytt lösenord så klickar du på frågetecknet i lösenordsfältet uppe till höger och följer anvisningarna i fönstret som kommer upp.
  3. Har du glömt både ditt spelarnamn och ditt lösenord?
    Lösning: I sådana fall ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via support@stargames.com – de kommer att hjälpa dig vidare.