Ladda ned Flash

För att våra spel ska fungera på din dator så måste du ha Flash installerat på den. Du kan ladda ned den senaste Flash-versionen via följande länk: Flash Player

Följ denna länk. Sidan du kommer till känner automatiskt av vilken webbläsare du använder och ger dig passande anvisningar så att du enkelt kan installera Flash.

OBS: Vi rekommenderar att du stänger alla andra öppna program på din dator innan du påbörjar installationen. Eventuellt måste du vara inloggad som systemadministratör på din dator för att kunna installera Flash Player.

Mer om detta ämne: Ladda ned Unity