StarGames använder cookies för att garantera webbsidans funktion och för att göra din spelupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda vår webbsida så accepterar du att vi använder cookies. Om du vill ha mer information om cookies och hur du kan deaktivera dessa så ber vi dig att läsa igenom vår sekretesspolicy.
Acceptera

Problem med att logga in

Du har redan ett konto på StarGames men kan ändå inte logga in? Det kan finnas flera olika orsaker till detta:

1. Kanske har du redan försökt att logga in fem gånger med fel inloggningsuppgifter (fel spelarnamn och/eller lösenord)?
    I så fall är ditt konto, för en timme framåt, spärrat för flera inloggningsförsök. Detta är en säkerhetsåtgärd för att hindra obehöriga att få åtkomst till ditt spelarkonto.
    Lösning: Vänta tills spärrtiden gått ut och logga sedan in med korrekta inloggningsuppgifter.
  2. Har du glömt ditt lösenord?
    Lösning: För att få ett nytt lösenord så klickar du på frågetecknet i lösenordsfältet uppe till höger och följer anvisningarna i fönstret som kommer upp.
  3. Har du glömt både ditt spelarnamn och ditt lösenord?
    Lösning: I sådana fall ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via support@stargames.com – de kommer att hjälpa dig vidare.