Ladda ned Unity

Unity är en metod som används för att skapa exceptionellt verklighetstrogna 3D-effekter. För att skapa en så mäktig spelupplevelse som möjligt använder vi Unity när vi utvecklar våra spel. Spel som baseras på denna teknik behöver ett speciellt insticksprogram, en så kallad plug-in, för att kunna köras via en webbläsare – Unity Web Player.

Via följande länk kan du ladda ned detta insticksprogram: Unity Web Player

Följ länken och klicka på 'Download' på webbsidan. När nedladdningen är klar så startar du installationen och följer anvisningarna. Installationen är enkel och går snabbt. Installationsprogrammet identifierar i vanliga fall automatiskt vilken webbläsare du använder och ger dig en programversion optimalt anpassad utifrån det.

OBS: Vi rekommenderar att du stänger alla andra öppna program på din dator innan du påbörjar installationen. Eventuellt måste du vara inloggad som systemadministratör på din dator för att kunna installera Unity Web Player.

Mer om detta ämne: Ladda ned Flash